- Annons -

Morgan Andersson: ” Vi vet vad de är kapabla till”

Västerviks lagledare Morgan Andersson var trots förlusten nöjd med lagets insats. Samtidigt vet han vad Dackarnas förare är kapabla till. Det väntar en spännande morgondag.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Västervik förlorade med fyra poäng borta mot Dackarna. Det gör att semifinalen i allra högsta grad lever inför morgondagen. Lagledare Morgan Andersson ger sin syn på matchen. Det blev en lång kväll på grund av regn.

– Det var tuffa förhållanden, det var en lång väntan men det var det ju för båda lagen. Det gäller att hålla fokus på rätt saker och se till att få någonting i magen. Vi gör en bra match tycker jag, säger Morgan Andersson.

Det finns några saker som Morgan tycker är extra viktigt när matchen startar så sent som den gjorde idag.

- Annons -

– Det gäller att man pratar om det och ser till att man är redo. Förarna måste få i sig näring annars går det inte. När väl tävlingen startarär det bara ösa på. Idag klarade vi av det bra.

Imorgon väntar retur i Västervik, hemmalaget har fyra poäng som ska hämtas in för att gå til final. Morgan förväntat sig en jämn match.

– Jag vet vad Dackarna är kapabla till. Det är bara halvtid. Det gäller att vi laddar om tills imorgon. Vi ska se till att få till en bra hemmabana och se vad vi kan hitta på imorgon, avslutar Morgan Andersson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna