- Annons -spot_img

Morgan Andersson “Det är svårt att ersätta honom”

Morgan Andersson är nöjd med säsongstarten. Han tycker att hans förare har inlett säsongen bra och är även nöjd med första tävlingen på Västerviks bana den här säsongen. Något som oroar Västervikslagledaren är skadan på Linus Sundström.
Morgan berättar att han är nöjd med gårdagens tävling, han hyllar funktionärernas arbete.
– Det var premiär för våran tävlingsverksamhet i Västervik i år. Vi trimmade in storbild och funktionärer och jag tycker att det var en bra tävling. Det var många bra heat, vi har lagt ner många timmar innan matchen. säger Morgan Andersson.
För att få till en bra bana så här tidigt på säsongen är det hårt jobb som gäller.
– Det krävs alltid ett hårt arbete, jag tycker att det var bra i Gislaved och Eskilstuna också. Det gäller att man lägger ner tid om det ska fungera, det är inte som i fotboll där det bara är att klippa gräset och sätta upp några hörnflaggor. Vi körde 21 heat på 1 timme och 28 minuter, det är ruskigt bra. Jag vill ge en stor eloge till alla våra funtkionärer.
Sportsligt är Morgan också nöjd även om det inte var några större överraskningar.
– Vi har tränat väldigt mycket så jag visste att Anton och Noel är i bra slag. De har levererat bra på de träningar vi haft. Det är tidigt på säsongen så det gäller att vi inte svävar iväg bara för att det går bra just nu.
Formen på killarna är bra, det som oroar är skadan på Linus Sundström. Det är i nuläget oklart när Linus är tillbaka.
– Vi har bra form på våra killar som kör utomlands. Vår rysstrio med Laguta, Kulakov och Tarasenko har öppnat starkt. Lidsey har också öppnat starkt, där är jag inte så orolig. Det är ett stort dilemma med Linus givetvis. Det är riktigt jobbigt även fast vi har två bra juniorer. Det är svårt att ersätta honom. Det svider lite men vi får se hur vi hanterar det. Jag pratade med honom tidigare idag. Då hade han precis vaknat efter operationen. Vi får se när han är tillbaka, avslutar Morgan Andersson.
Adam Holman
foto: Nicole Henderson
Gillar du speedwayfans.se? Jag skulle vara tacksam om ni ville hjälpa mig i mitt arbete att upprätthålla sidan genom att swisha några kronor till 1230908236. Varje krona hjälper mig mycket, inget bidrag är för litet allt är välkommet.

- Annons - ad

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna