- Annons -

Misstänkt bruten hand – unga svensken siktar på att köra direkt: ”Att känna smärta är inget jag är känd för”

15-årige Alfred Åberg gjorde en bra insats i sin andra allsvenska match i karriären.Han var nära en trepoängare när han kraschade och skadade handen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Alfred Åberg som kör Masarna plockade under torsdagen sin första poäng i Allsvenskan. Och det var nära att det skulle bli ännu mer. Han kraschade nämligen i ledning.

– Jag hade en bra start och följde upp med några bra svängar. Sedan gav jag Hansen lite för mycket utrymme. Jag trodde att han skulle komma där inne, men han gled ut och det blev trångt. Jag kom ut i det tjocka materialet och då orkade inte riktigt motorn, säger Alfred Åberg till Avesta Tidning.

Det blev en handskada av det hela.

- Annons -

– Jag tror den är bruten. Jag ska åka och röntga den.

Trots det så siktar han på att köra division 1 i Hallstavik på söndag. Det ska vara möjligt.

– Det tror jag, med hjälp av is. Att känna smärta är inget jag är känd för, avslutar Alfons Åberg.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna