- Annons -

Mikael Teurnberg om lagbygget inför nästa år: ”Alla trivs bra”

Efter uttåget mot Lejonen är Dackarnas lagbygge inför 2023 i full gång. Mikael Teurnberg berättar om hur tankarna går.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Dackarna har en förare klar inför nästa år, det är Filip Hjelmland som i samband med semifinalen skrev på ett tvåårskontrakt med klubben.

– Filip har inte fått åka så mycket i år. Det handlar inte om att han har åkt dåligt utan han har haft sitt snitt lite emot sig och han var inte med i vårt lagbygge från start. Nästa säsong blir det något helt annat där han är tänkt för en plats i startsjuan, skriver Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg i ett pressmeddelande.

Mikael Teurnberg har skrivit på ett treårskontrakt med klubben. Till Sveriges Radio berättar han att han har påbörjat arbetet med att bygga ett lag till 2023.

– Det är igång, nu kommer det att jobbas på här. Det är vissa förare som jag vill behålla och jag vet att vissa inte är intresserade av att inleda säsongen i Sverige. Det är ett pussel.

- Annons -

Hur många av de sju i semifinalen vill du behålla?

– Det är tidigt att säga, jag tror att alla trivs bra. Vi har inte pratat så mycket om det än, när det gäller några tongivande förare är det bara formalia som fattas.

– Jag vill ha svenksidan klar och sedan några toppförare innan vintern, säger Mikael Teurnberg till Sveriges Radio.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna