- Annons -

Mathias Thörnbloms besked inför säsongen: ”Kommer inte att..”

Det har spekulerats en del kring hur det står till med Mathias Thörnbloms fot. Han ger besked i frågan.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Mathias Thörnbloms fotskada höll honom borta under stora delar av 2023. I den svenska ligan blev det inte en enda match för skåningen. Om han kommer vara redo inför årets säsong har enligt vissa inte varit säkert.

Nu har vi fått ett svar på den frågan.

– Foten blir bättre och bättre, men det finns alltid små saker att jobba på och jag vet inte om den någonsin kommer bli 100 procent. Men jag är 100 procent redo för speedwaystart och det kommer inte hindra mig i min körning. Jag har bara lite förminskad rörlighet i fotleden, det kommer inte påverka mig på hojen, säger Mathias Thörnblom till Värnamo Nyheter.

- Annons -

Mathias Thörnblom kommer att köra för Lejonen i Bauhausligan. Där är han tillbaka efter att ha varit utlånad till Piraterna.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna