- Annons -

Masprodukten vänder hem ”Det känns oerhört bra”

För några veckor sedan blev det klart att Masarna kör i Allsvenskan 2024 efter konkursen och omstarten i Division 1. Förra veckan presenterades lagets nya lagledare samt den första föraren i truppen. Nu är den andra föraren presenterad.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Det handlar om den 30-årige masprodukten Alexander Liljekvist som vänder hem igen. Senast han representerade Masarna var 2021 och i Allsvenskan har han de senaste säsongerna kört för Griparna från Nyköping.

– Det känns oerhört bra att få dra på sig masvästen igen. Man är i stort sett uppväxt på banan i Brovallen och det är alltid roligt att få köra inför hemmapubliken. Det känns verkligen roligt att få vara med på nystarten som klubben gör, och en eloge till de som sett till att man kan starta i Allsvenskan nästa säsong, säger Alexander Liljekvist till klubbens Facebook.

Alexander Liljekvist kommer gå in i på snittet 0,788

Masarna 2024:
Philip Hellström Bängs, 2.275 (NY)
Alexander Liljekvist, 0.788 (NY)

Här är Västerviks andra nyförvärv: ”Har bara hört bra saker”
- Annons -

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna