- Annons -

Ludvig Selvin: ”Ska ha så kul som möjligt och njuta av att åka hoj”

I dagens intervju är det ett födelsedagsbarn som vi har äran att prata med i form av Ludvig Selvin.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Den alltid så positiva Ludvig Selvin har precis fått besked om att både styrka och rörlighet i hans är helt återställt efter hans korsbandsskada. En skada som höll honom borta stora delar av säsongen.

– Den gångna säsongen gick inte som planerat då jag ådrog mig en långtidsskada i tidigt skede av säsongen. Jag kom tillbaka på slutet och fick känna lite på hetluften. Jag hade en rolig säsong även fast jag var skadad större delen av den, säger Ludvig Selvin.

Den kommande säsongen byter den nyblivne 19-åringen Indianerna mot Piraterna. Någonting han ser fram emot.

- Annons -

– Det kommer bli riktigt kul att representera Piraterna. Jag har redan fått ett varmt välkomnande på sociala medier så jag ser fram emot att köra med piratemblemet på bröstet. Piraterna är en bra klubb och deras visioner passar bra med mina egna så jag tror det här kommer bli bra.

Ludvig Selvin byter Indianerna mot Piraterna den kommande säsongen.

Ludvig Selvin kommer även att representera Lublin i den polska U24-ligan.

– Det känns riktigt häftigt att få representera Motor Lublin i U24- ligan. Det var inget jag hade räknat med efter den skadedrabbade säsongen förra året. Det var så man fick nypa sig i armen när de kontaktade mig.

Vad har du för mål med den kommande säsongen?

- Annons -

– Som alltid är det att ha så kul som möjligt och njuta av att åka hoj, då kommer förhoppningsvis resultaten också. Men målet är att utvecklas mer som förare och team som jag har tillsammans med min bror Christoffer.

Utöver Piraterna och Lublin kommer Ludvig även köra för Griparna i Allsvenskan.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna