- Annons -

Ludvig Selvin inför Elitseriedebuten: ”Fruktansvärt kul”

Under tisdagskvällen blir det debut i Bauhausligan för Ludvig Selvin. Debuten sker mot hans gamla klubb Indianerna.

- Annons -

Inför årets säsong bytte Ludvig Selvin Indianerna mot Piraterna. Det har redan visat sig lyckosamt då han är uttagen till premiärmatchen i Bauhausligan.

– Det kommer bli en bra match. Båda lagen är bra och jag tror att det kan bli jämnt om vädret inte ställer till det allt för mycket, säger Ludvig Selvin.

Hur känns det att få debutera i Bauhausligan?

– Det känns fruktansvärt kul att få göra Bauhausligadebut. Det har inte varit en dans på rosor så det känns skönt att få chansen i en bra klubb som Piraterna.

- Annons -

Vad sätter man då för mål för sig själv när man ska göra debut i Bauhausligan? I Ludvigs fall handlar det bland annat om att njuta av tävlingen.

– Mitt mål med tävlingen är att lära mig och komma in i tempot. Såklart njuta så mycket som möjligt också, man vet aldrig när man får chansen att köra speedway i högsta ligan igen.

Ludvig Selvin ska försöka njuta av debuten i Bauhausligan. Foto:Erik Kruse

Att han möter sin gamla klubb direkt i premiären vill han inte fundera allt för mycket på.

– Jag försöker se det som vilken annan match som helst men det är såklart att det känns lite speciellt. Men på ett bra sätt, jag är väldigt nöjd över att jag är Pirat, avslutar Ludvig Selvin.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna