- Annons -

Fransmannen klar för Västervik: ”Mycket kapabel förare”

David Bellego körde den gångna säsongen för Kumla Indianerna i Sverige. Efter endast en säsong där väljer att han byta till Västervik.

- Annons -

2022 blev en tung säsong för Bellego, i Sverige sänkte han sitt snitt markant. Den 29-årige fransmannen kommer den kommande säsongen att representera Västervik istället för Indianerna.

Lagledare Morgan Andersson kommenterar värvningen i ett pressmeddelande.

– Jag har följt David under de senaste åren och jag vet att det är en mycket kapabel förare som är professionell i allt han gör. Han har nu avverkat några säsonger i Sverige och känner till samtliga banor i ligan så jag tror och hoppas på att vi kan få i gång David till de prestationer han gjort tidigare, speciellt under 2021. Jag är mycket glad över att David valde vårt koncept och med sin personlighet kommer han att passa utmärkt in i gruppen, säger Morgan Andersson.

David Bellego ansluter med ett snitt på 1.368.

- Annons -

Västervik 2023
Bartosz Smektala, 2.041
Tai Woffinden, 2.022
Gleb Chugunov, 1.759
Mads Hansen, 1.407
David Bellego, 1.368
Jacob Thorssell, 1.174
Anton Karlsson, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna