- Annons -

Ljung om återkomsten och framtiden: ”Är tillgänglig”

Under onsdagen var Peter Ljung tillbaka i Bauhausligan körandes för Västervik. Efter en trepoängare i hans första heat så blev det inga fler poäng den dagen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

– Det var kul att vara tillbaka, framförallt i Västervik. Där har jag ju kört så mycket, så det var lite extra roligt. Jag hade problem med motorn efter mitt första heat där vi märkte vad det var först efter mitt tredje heat. Men jag fick göra ett bra heat i alla fall. Det var kul, säger Peter Ljung till Speedwayfans.

Hur ser planen ut i Västervik?

– Det är nog ingen större plan, jag är tillgänglig om det behövs. Behövs jag så kör jag, annars gör jag det inte.

- Annons -

Att vara skriven i högstaligan igen, hur känns det?

– Det känns bra, sen är det ju fullt upp oavsett. Min son Eddie kör ju, då är det rätt mycket att hålla på med hans grejer. Det är skönt att köra lite fler tävlingar även om det nästan är bättre med kvalitet istället för kvantitet. Men visst känns det bra att vara med, och det är ju fri inlåning på 0.500-förare med. Så det kan ju bli i något annat lag om inte Västervik behöver mig.

I Allsvenskan går det bra för Peter, där kör han för Njudungarna.

– Jag har nog ökat snittet med nästan en halv poäng per heat. Det känns som att Allsvenskan blir bättre för varje år, nu är ju även Solkatterna jäkligt bra. Det är inga jättesvaga länkar där heller, det är roligt.

Mycket märkligt ska man höra – nu får australiensaren köra EM
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna