- Annons -

Lindgrens karriär nådde nya höjder efter 30: ”Visste inte om jag skulle fortsätta”

Fredrik Lindgren är den förare som har gjort flest GP-tävlingar i årets startfält. Det var dock när han fyllde 30 som han började utvecklas ytterligare.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Fredrik Lindgren har i många år varit Sveriges starkast lysande stjärna i speedwayvärlden. Debuten i GP-serien kom 2004, det gör att han nu har kört flest GP-tävlingar av alla årets förare.

2018 kom hans första GP-medalj, två brons har han på meritlistan så här långt. Inför den sista deltävlingen i årets GP-serie har han chans att ta sitt första VM-guld.

Innan han fyllde 30 var han med i GP-serien, främst som mellanförare. Det är de senaste åren som han har tagit stora kliv och på allvar blivit en av världens bästa förare. Det finns några anledningar till det.

- Annons -

– Jag åkte ur GP-serien inför 2015, då visste jag inte riktigt vad jag skulle hitta på. Jag visste inte om jag skulle fortsätta med speedway eller inte. Till slut valde jag att fortsätta, jag började att titta på alla detaljer som jag kunde förbättra mig på. Jag gjorde ett nytt försök där jag hittade nya vägar framåt. Succesivt så har det gett utdelning så att jag har blivit bättre, säger Fredrik Lindgren efter tisdagens final i Västervik.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna