- Annons -

Lindgren och Berntzon på pallen i säsongens sista tävling: ”Testade lite grejer inför 2023”

Oliver Berntzon och Fredrik Lindgren körde en individuell tävling i Polen under söndagen. Båda kom på pallen.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

I Ostrow kördes en individuell tävling som avslutade säsongen 2022. Tävlingen vanns av Bartosz Smektala, på en andraplats kom Fredrik Lindgren och trea slutade Oliver Berntzon.

Fredrik Lindgren ger oss sin syn på tävlingen.

– Det var en bra tävling tycker jag. Jag hade lite saker som jag ville testa inför nästa säsong. Vi hade inte riktigt tid att göra det innan. Jag fick bra svar av det tycker jag. Det blev en bra dag tycker jag.

Lindgren var inte bara på pallen i Målilla utan fick även avsluta med en pallplats i säsongens sista tävling.

Fredrik fick en bra avslutning på sin säsong, förra helgen säkrade han ett nytt GP-kontrakt genom att bli fyra i sammandraget. Den här helgen blev det en andraplats i säsongens sista tävling.

- Annons -

– Det känns skönt att få avsluta bra, jag var i en formsvaga inför Målillas GP. Det var skönt att få ta en pallplats där och sedan säkra platsen i GP-serien förra helgen, säger Fredrik Lindgren.

Sverige var även representerat av Oliver Berntzon.

– Det var en helt okej tävling, det kändes rätt så avslaget om jag ska vara ärlig. Det var sista tävlingen på säsongen så man ville inte göra något dumt. Det var väl vissa som trots det körde lite med livet som insats, jag gjorde inte det. Det kändes okej, ändå.

Oliver Berntzon tycker att tävlingen i Ostrow kändes lite avslagen.

Testade du någonting nytt?

– Jag testade en motor som jag inte åkt på tidigare i år. Jag ville testa den här inför nästa säsong, även om banan inte var exakt så som den kommer att vara på hemmamatcherna. Jag hoppas att jag är någonting på spåret, avslutar Oliver Berntzon.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna