- Annons -

Lindgren inför Peter Craven Memorial: ”Ska bli spännande att…”

Under måndagskvällen kör Fredrik Lindgren den prestigefyllda tävlingen Peter Craven Memorial. Ett första test inför årets säsong.

- Annons -

Som vi skrivit om tidigare så är det ett oerhört starkt startfält till årets Peter Craven Memorial. En av de stora namnen är vår svenska stjärna Fredrik Lindgren.

– Det ska bli spännande att stå på startlinjen igen, det är en tävling med bra kvalité på förare som man kan mäta sig med, säger Fredrik Lindgren.

Hur viktigt är det att få möta bra motstånd tidigt på säsongen?

– Jag vet inte om just det är jätteviktigt. Det viktigaste är att få göra några riktiga tävlingsheat och inte bara träna.

- Annons -

Det finns några svar som Fredrik vill ha från måndagens tävling.

– Vi vill se att förare, mekaniker och maskiner fungerar som det ska. Givetvis siktar vi på ett bra resultat i tävlingen också, avslutar Fredrik Lindgren.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna