- Annons -

Lindgren del av stark trio som ansluter till mästarna

Under onsdagseftermiddagen stod det klart att Fredrik Lindgren inte kommer att köra i den svenska ligan 2023. Han kommer däremot köra i Polen, under onsdagskvällen blev han klar för Lublin.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Motor Lublin presenterade under onsdagskvällen en stark trio som kommer representera klubben 2023. Bartosz Zmarzlik, Fredrik Lindgren och Jack Holder kommer alla att bli lagkamrater den kommande säsongen.

Fredrik Lindgren byter därmed lag från Czestochowa till Lublin. Den gångna säsongen blev det brons för svensken i den polska högstaligan. Frågan är om han kan få en gulmedalj nästa år?

Under onsdagen stod det även klart att Lindgren av hälsoskäl väljer att dra ner på tävlandet. Det blir i och med det ingen fortsättningen i Sverige och Västervik.

Motor Lublins trupp så här långt
Bartosz Zmarzlik, 2.679
Dominik Kubera, 2.140
Fredrik Lindgren, 1.955
Jaroslaw Hampel, 1.868
Jack Holder, 1.602
Wiktor Lampart, 1.526
Mateusz Cierniak, 1.500

Förare utan officiellt snitt
Bartosz Jaworski
Jan Mlynarski
Jan Rachubik

- Annons -


Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna