- Annons -

Fredrik Lindgren kör inte i Sverige 2023: Behöver tid att återhämta sig

Det blir ingen Fredrik Lindgren i Bauhausligan 2023, det meddelar Morgan Andersson i en intervju med Västerviks Tidning.

- Annons -

Fredrik Lindgren kom till Västervik efter halva säsongen 2021. Under den gångna säsongen var han med i laget redan från start.

Lindgren har de senaste säsongerna haft problem med sin hälsa, det har gjort att han varit tveksam till att köra i Sverige. Efter säsongens sista tävling i Polen var svaret på om han skulle köra i Sverige eller inte följande.

– Jag har inget svar på den frågan just nu. Jag har inte tagit något eget beslut än, jag får återkomma kring det, sa Fredrik Lindgren till Speedwayfans.se.

Nu har han ett svar att ge, han avstår från att köra i Sverige 2023. I och med att han inte kör i Sverige får han mer tid att återhämta sig mellan tävlingarna.

- Annons -

Till VT berättar Morgan Andersson att det utöver Fredrik Lindgren även är ett gäng andra förare som kommer lämna laget. De förarna är Pawel Przedpelski, Kenneth Bjerre, Jaimon Lidsey och Peter Ljung.

– Vi har snitt att rätta oss efter och att man vill få in något nytt. När vi har byggt laget inför 2023 så måste vi få in förare som är bättre på bortaplan helt enkelt och på vissa bantyper samt andra karaktärer. Det gäller hela paketet. Vi håller på att förhandla med övriga förare, säger Morgan Andersson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna