- Annons -

Lindbäcks mekaniker har slutat – delade meningar om vad som hänt

Antonio Lindbäcks mekaniker Casper Jepsen anklagar Antonio Lindbäck för att inte ha betalat honom för det arbete han har lagt ner. Enligt Antonio Linbäck ska allting vara betalat och klart.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

På Facebook skriver Lindbäcks mekaniker att han fortfarande väntar på 50.000 kronor från den svenska föraren.

”Jag är normalt sett inte den som lägger ut såna här saker på sociala medier men jag måste göra någonting. Efter problem med betalningar från Antonio Lindbäck har jag slutat arbeta för honom. Jag har försökt komma i kontakt med honom så att jag kan få mina pengar och så att vi kan reda ut saker. Jag har väntat längre än jag borde. Nu har Linbäck blockerat mig. Jag väntar fortfarande på 50.000 kronor”, skriver Antonio Lindbäcks före detta mekaniker Casper Jepsen på Facebook.

Antonio Linbäck går även han ut på Facebook och ger sin syn på det inträffade.

- Annons -

”Casper har slutat i Linbäck Racing. Min mekaniker Casper Jepsen åkte med färjan till Gdansk fredag 31 maj. Där plockade han upp mig på flygplatsen. Vi hade kommit överens om att jag skulle betala honom 31 maj då jag inte fått betalt från mina klubbar. Han hade fått vänta till 3 juni på betalningen, då gav han mig bilnycklarna och gick”

”Jag blev fundersam då det är svårt att fixa en ny mekaniker med bara några timmar kvar till match. Det löste sig tack vare hjälp från klubben. Tävlingen gick okej, även om det inte var optimalt”

”Vid lunchtid den 5 juni kom Linbäck Racing och Casper överens om när hans sista betalning skulle bli. Överenskommelsen finns bekräftat i skrift. Casper får betalt för maj, minus de kostnader han orsakade när han lämnade i frustration. Efter betalningen har Lindbäck inga skulder till Casper.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna