- Annons -

Lindbäck ska tillbaka till EM-serien: ”Lite andra förberedelser i år”

Antonio Lindbäck är laddad inför den kommande säsongen, svensken har satt upp höga mål.

- Annons -

Antonio Lindbäck har inför den kommande säsongen bytt klubb i både Polen och Bauhausligan. I Sverige kommer han att köra för Rospiggarna och Valsarna, i Polen är det Poznan som gäller.

I en intervju till polska PoBandzie berättar han om den kommande säsongen.

– Jag känner mig riktigt väl förberedd, jag kan knappt vänta till de första träningsmatcherna i mars. Jag är 100% fokuserat och jag tror att det kan bli ett bra år, säger Lindbäck.

Antonio berättar att han är på gymmet sex dagar i veckan för att se till att hans fysik är på topp. Utöver det så har han ett lite annat upplägg i år.

- Annons -

– Jag har jobbat mycket mer med mig själv än tidigare år och omgett mig med ett proffesionellt team. Allt ser väldigt bra ut, jag har kunnat lägga mycket personliga saker åt sidan.

Avestasonen har höga mål med den kommande säsongen. 37-åringen gör en stor satsning på att ta sig framåt igen.

– Jag tänker vara en av de bästa förarna i polska andraligan, samma sak gäller i Sverige. Jag siktar även på att kvala in till EM-serien igen, det skulle jag bli mycket glad över, avslutar Antonio Lindbäck.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna