- Annons -

Lindbäck och Team PHB i pengabråk: ”Det står inte i kontraktet”

Antonio Lindbäck och Philip Hellström Bängs hade ett team under stora delar av säsongen. I augusti skar det sig dock mellan Lindbäck och teamet.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Team PHB hävdar att Antonio Lindbäck är skyldig dem pengar sedan han lämnat samarbetet. När Avesta Tidning når honom kan Lindbäck inte förstå hur han skulle kunna vara skyldig dem pengar.

– Vad är det för dagisnivå de håller på med? Skulle jag vara skyldig teamet pengar? Då vill jag se papper och bevis. Det är ju teamet som är skyldig mig. Jag har inte fått min sista lön på 30 000 kronor, säger Lindbäck till tidningen.

Enligt PHB Racing ska de ha betalat en skatteskuld och en böter i Polen för Antonio.

- Annons -

– Jag är inte skyldig en krona. Det finns inget papper, lån eller betalningskrav. I julas fick jag ett förskott på min lön. Något annat finns det inte och jag vill helst inte hålla på med sådant här och sänka mig till deras nivå.

– Det fanns något som skulle betalas inför säsongen för att jag skulle få köra. Men de har vi ju reglerat i och med att jag har kört in 1,3 miljoner kronor till teamet. Bötesbeloppet i Polen betalade teamet. Det stod ingenting i mitt kontrakt om att jag skulle betala det personligen.

Lindbäck säger till tidningen att han inte har några problem att köra i samma lag som Philip nästa år. Han tror dock att Tomas Hellström kommer förstöra lagsammanhållningen om han är i depån. Antonio säger även att han tror att de inte kan bli vänner igen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna