- Annons -

Lindbäck inför premiärmatchen: ”Rospiggarna känns mer professionella”

Antonio Lindbäck bytte inför den här säsongen Masarna mot Rospiggarna. Redan nu märker han skillnad mellan klubbarna.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Antonio Lindbäck kommer att representera Rospiggarna efter att ha kört för moderklubben Masarna de senaste åren. Masarnas historia har ni koll på, klubben gick i konkurs tidigare i våras. Nu har Lindbäck skrivit på för en annan klubb som har det tufft ekonomiskt.

– Det är faktiskt ingenting jag har kollat på. Jag har haft väldigt mycket kontakt med Peter (Jansson, Rospiggarnas lagledare) och jag har inte alls varit orolig över det. Peter säger till mig att om det skulle vara något så hör de av sig till mig. Då känner jag att det inte är någon idé att jag går omkring och tänker på det, säger Antonio Lindbäck till Norrtelje Tidning.

Antonio märker vissa skillnader mellan Masarna och Rospiggarna.

- Annons -

– Jag har aldrig kört i Rospiggarna förut, så jag kan inte så mycket om klubben. Men av det jag har sett hittills så tycker jag att det är väldigt professionellt. Det är bättre uppstyrt i styrelsen. Just nu så känns Rospiggarna definitivt mer professionella än vad Masarna gjorde.

Lindbäck tror att Rospiggarnas svensklinje ska göra att fler vill gå och titta på lagets matcher.

– Nu kommer vi ha många svenska förare som kommer att bidra, som jag, Kim (Nilsson) och Victor (Palovaara). Alla vi tre är potentiella toppförare och jag hoppas att vi kan bjuda på en bra speedway och på det sättet kunna få dit publik. Där tror jag att desto fler svenskar man kan få in i ett lag desto mer intressant kommer det bli för att kunna få tillbaka publiken.

Under tisdagskvällen tar Rospiggarna emot Smederna på hemmaplan.

- Annons -

Laguppställningar

Rospiggarna
1. Kai Huckenbeck
2. Victor Palovaara
3. Timo Lahti
4. Grzegorz Zengota
5. Antonio Lindbäck
6. Dimitri Bergé
7. Kim Nilsson

Smederna
1. Michael Jepsen Jensen
2. Mateusz Swidnicki
3. Robert Lambert
4. Patryk Wojdylo
5. Jaimon Lidsey
6. Philip Hellström Bängs
7. Joel Andersson

Adam Holman
foto: Erik kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna