- Annons -

Legendens oro för Drabik: ”Ett psykologiskt problem”

Maksym Drabik var otroligt blek i premiären av den polska högstaligan. Det väcker oro i Polen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Maksym Drabik fick en tuff start på årets säsong i Ekstraliga. När hans Czestochowa mötte Leszno på bortplan fick han endast med sig 1+1 poäng. Någonting som får Marek Cieslak att reagera.

– Jag sa från början att Maksym Drabiks inställning skulle vara nyckeln till framgång i den här matchen. Tyvärr fick han ut nästan noll. Vi ska dock komma ihåg att han under träningsmatchen i Ostrow plockade 11 poäng på fyra heat, så jag tror inte det är problem med hans utrustning. Dessutom har han gjort fantastiska tävlingar i Leszno tidigare, säger den före detta landslagsledaren Marek Cieslak till Sportowefakty.

– Maksym måste förstå och be om hjälp. Detta är ett psykologiskt problem. Han kanske inte klarar trycket. Jag har ingen aning om vad det här kommer göra med honom. Jag tror inte att någon vet det. Han har dragit sig tillbaka i sig själv och beter sig oförskämt. Jag vet inte vad som händer med honom, fortsätter legendaren.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna