- Annons -

Laguta och Sayfutdinov tar avstånd

Det är väl knappast någon som har missat att Ryssland under gårdagen invaderade Ukraina. Nu går två av Rysslands bästa speedwayförare ut och tar avstånd från landets agerande.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Den regerande världsmästaren Artem Laguta har lagt upp en bild på instagram med två hjärtan, i det ena hjärtat är det Rysslands flagga och i det andra Ukrainas flagga. Till det har han skrivit en känslosam text.

”Krig är alltid ont! Det är varje förälders dröm att ens barn ska få växa upp i fred. Jag är själv pappa och jag vill att mina barn ska leva i en fredlig värld. Jag önskar att inga människor på jorden skulle behöva uppleva krig.”

VM-trean Emil Sayfutdinov har även han gått ut på Instagram och get sitt stöd till Ukraina. Han har lagt ut två händer som håller i varandra med den ryska flaggan på ena handen och den ukrainska flaggan på den andra. Till bilden har han skrivit texten ”Vi är bröder”

- Annons -

Adam Holman
foto: Roffe Lundstedt
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna