- Annons -

Laguta kör träningsmatcher med Wroclaw

Artem Laguta och de andra ryska förarna är avstängda från att köra i ligorna i år. Artem Laguta planerar dock att köra träningsmatcher, det rapporterar sportowefakty.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Artem Laguta och de andra ryssarna är avstängda tills vidare, ingen vet när de får komma tillbaka till speedwaytävlingarna.

Laguta gör vad han kan för att hålla igång under tiden, i helgen tränade han i Wroclaw och han planerar även att köra träningsmatcher med klubben.

– Betard Sparta Wroclaw har inte för avsikt att hindra Artem Laguta från att träna med laget eller att köra träningsmatcher. Regelverket förbjuder honom bara från att köra officiella tävlingar, skriver sportowefakty.

- Annons -

Beslutet att låta Laguta vara med laget har fått kritik av fans och experter. Vissa tycker att ryssarna borde hålla sig undan tills kriget är slut.

Wroclaw kör sin första träningsmatch mot Lublin den 26 mars. Några dagar senare möter man Gorzow.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig och mer eller mindre nödvändig för att det ska gå att lägga ner tid på detta. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna