- Annons -spot_img

Lagkaptenen: ”Känner mig lurad”

Filip Hjelmland skulle vara lagkapten i Vetlanda speedway 2022, så blir inte fallet sedan klubben gått i konkurs. I en intervju till Vetlanda Posten ger han sin syn på det inträffade.

- Annons - ad

Beskedet att Vetlanda inte kommer till start kommer som en chock, berättar han till tidningen.

– För mig kom det som en chock. Jag vet ju om att de haft problem med pengar men med den planen som de har haft, det man har fått höra efter säsongen och vad de siktar på….ja man tror ju på det då. Jag har lagt fokus på att träna och göra mitt för att komma förberedd till säsongen. Sen kommer det här. Nej, jag känner mig tom, sviken och besviken. Luften går ju ur en lite. Det är tomt för stunden.

Hjelmland skulle som sagt vara lagkapten i klubben och i och med det få en viktig roll i klubben.

– Den planen och målet med mig som lagkapten och det nya Vetlanda…det känns ju bara som bortblåst nu. Det finns ju ingen framtid i Vetlanda Speedway, säger Filip Hjelmland till Vetlanda Posten

Filip Hjelmland har kört hela sin Elitseriekarriär i Vetlanda, vart han kommer köra 2022 är ännu inte klart.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

  1. Klart jag vill vara med o stötta Ditt fina arbete som Du lägger ner. Jag Swissar en summa då o då💪💪🇺🇦🇺🇦🇺🇦

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna