- Annons -

Kvalade under lördagen – nu avslutar han karriären

Under lördagskvällen kvalade Erik Bachhuber till JVM. Mindre än 24 timmar efter det väljer han att avsluta karriären.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

På Facebook kommunicerar Erik Bachhuber att han väljer att avsluta sin speedwaykarriär. 20-åringen som i Sverige kör för Valsarna avslutade karriären med att kvala till SGP2. Efter en 18:e plats i kvalet som avgjordes i Italien är det slut på speedwayäventyret.

”Efter åtta år i 3 klasser har jag bestämt mig för att sluta med speedway med omedelbar verkan. Dessa tankar har jag burit med mig ett tag, mitt hjärta och mitt sinne säger att det är dags att förändra något i mitt liv”, skriver han på teamets Facebooksida.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna