- Annons -

Avslutar karriären omedelbart: Drabbats av hudcancer

Den ryska föraren Andrey Kudriashov tvingas avsluta sin karriär. Det efter att han diagnotiserats med hudcancer.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Andrey Kudriashov var mitt uppe i förberedelserna inför året säsong då han fick beskedet att han drabbats av hudcancer.

I en intervju med Sportowefakty berättar han om sin situation.

– Läkarna har sagt till mig att det inte finns någon chans för mig att kunna återvända till professionell idrott. Min situation är mycket allvarlig, jag har sålt av mina grejer för att kunna hjälpa mig och min familj att överleva.

Sjukdomen riskerar att leda till att han måste amputera sitt ben.

- Annons -

– Läkarna sa till mig i slutet av december att det effektivaste sättet att bli av med cancern är att amputera mitt vänstra ben. Jag har bestämt mig för att testa andra behandlingar som ger mig en chans att behålla benet. Jag vet att jag har en väldigt lång kamp framför mig.

Andrei märkte under 2021 att någonting inte stod rätt till.

– Allt började i mitten av 2021 med ett sår under knät som inte ville läka. Jag hade inte en tanke på att det kunde vara cancer. Jag var hos flera specialister som behandlade det som ett kroniskt sår. Det var först efter en biopsi som det visade sig vara cancer. Det blev en total chock för oss, jag trodde aldrig att det skulle drabba mig redan i 30-års åldern. Min situation är värre nu än för ett år sedan, jag tror dock att allt ska sluta bra.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna