- Annons -spot_img

Kubera måste vara årets stora överraskning: ”Jag blir förvånad om han inte får ett Wildcard”

Dominik Kubera överraskade många med sina insatser i Lublin, även mig. Jag visste att han var bra men kanske inte så här bra. Nu står det klart att han får köra även i Målilla då Martin Vaculik har brutit nyckelbenet.

- Annons - ad

Dominik Kubera kunde knappast ha önskat sig en bättre start på sin GP-karriär, han var på pallen två dagar i rad i Lublin. Det skall bli väldigt intressant att se vad den unga polacken kan åstadkomma i Målilla. Eventuellt får han köra fler tävlingar i GP-serien i år, vem vet kanske får han Wildcard i säsongsavslutningen i Torun. Det skulle förvåna mig om han inte får Wildcard i Torun, någonting som skulle förvåna mig ännu mer är om han inte fick ett permanent Wildcard till säsongen 2022. Jag tycker att han redan nu har bevisat att han ska vara med i GP-serien, han stod för en enorm bedrift i Lublin. Det ska bli spännande och roligt att följa honom i Målilla, ett bra resultat där och jag vill påstå att 2022 års första wildcard är säkrat.

Adam Holman
Bild: Erik Kruse

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna