- Annons -

Krisdrabbade klubben byter ut hela styrelsen

Det stormar rejält kring Vetlanda speedway, på årsmötet valdes en helt ny styrelse. Det meddelar P4 Jönköping.

- Annons -

Det är dystra besked som kommer från Vetlanda speedway. Enligt Sveriges Radio har bolaget gått med miljonförlust flera år i rad, även före pandemin. I höstas upprättades en kontrollbalansräkning som måste göras när halva aktiekapitalet är förbrukat. Det var med nöd och näppe som klubben kunde betala sina omedelbara skulder.

Under uppmärksammade former hoppade dåvarande ordförande Christer Rudvall av. Under torsdagskvällen valdes en ny styrelse som nu vill blicka framåt.

– Jag tror samtliga i den nya styrelsen är eniga om att vi vill lägga allt gammalt groll bakom oss, säger nyvalda vice ordföranden Mia Kristofferson till P4 Jönköping.

Exakt hur illa läget i klubben är vet man inte innan bokslutet är klart i Juni. Det är oklart huruvida klubben kommer kunna betala ut löner eller inte.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

  1. Hej
    När det gäller Vetlanda Speedway behöver du inte vara orolig för varken ekonomi eller styrelsen framöver.Allt är på gång nu.Vi skulle uppskatta om du kunde skriva något positivt om klubben istället för att hitta problem.Men du verkar ju gilla när det är problem du kan tugga i dig mer positivt skrivit och du fårbesättningar svar

    • Hej!

      Ingenting av det som står i artikeln är mina egna tankar eller värderingar. Allt är baserat på fakta, klubben går back med miljonbelopp år efter år. Titta på allabolag. Tråkigt att du upplever att jag fokuserar på negativa nyheter, håller inte med dig alls. Jag rapporterar det som händer. Verkligheten är dyster ibland. Gillar du inte innehållet behöver man inte läsa, skrirver det som blir nyheter inte det som nödvändigtvis gör folk glada.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna