- Annons -

Konflikten fortsätter – Antonio Lindbäck berättar vad han tycker: ”Kan dra åt helvete”

Det pågår en konflikt mellan Antonio Lindbäck och hans före detta mekaniker Casper Jepsen. Bråket handlar om pengar, Casper påstår att han inte fått betalt. Någonting som Antonio inte håller med om.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Konflikten mellan Antonio Lindbäck och Casper Jepsen pågår för fullt. Casper ska enligt honom själv valt att sluta i teamet efter att betalningen har dröjt. Enligt Casper ska Antonio vara skyldig honom 50.000 kronor. Enligt Antonio ska allting vara betalat och anledningen att det dröjde någon dag extra ska ha varit att Antonio inte fått betalt av sina klubbar.

Nu berättar Antonio mer om situationen.

–  Vi har jobbat under året och det har varit sisådär, helt ärligt. Jag tycker inte att han har kommit upp i den klass som man kan begära av en heltidsanställd mekaniker. Jobbet han gjort har varit under all kritik, säger Antonio Linbäck till Norrtelje Tidning.

- Annons -

– Och på grund av hur det har blivit i Polen, med framskjutna matcher, så har vi haft en dialog om bland annat pengar. Just den här utbetalningen för maj kom vi överens om att han skulle få 31 maj, men sedan hänger det lite på när klubben (Landshut Devils, Lindbäcks polska klubb) väljer att skicka pengarna. Den här gången blev det sent på dagen, vilket innebar att pengarna skulle komma på måndagen. Så vi meddelade Casper att vi betalar honom 3 juni och att pengarna kommer vara på hans konto en dag senare, fortsätter han.

Nu ska allting vara färdigt och Lindbäck passar på att lämna ett budskap till sin före detta mekaniker.

– Vi har avslutat allt och han kan dra åt helvete. Hans sista månadslön var på 4000 euro (cirka 45 164 kronor), men vi drog av 1500 euro och därefter har vi betalat ut 2500 euro. Allt finns på papper och alla konversationer är sparade ifall vi skulle behöva komma dit. Nej, Lindbäck Racing är inte skyldiga killen något mer.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna