- Annons -

Kommer Tai tillbaka till Dackarna innan fönstret stänger?

Dackarna ligger som bekant utanför slutpelsplats med några omgångar kvar av grundserien. Nu är frågan om laget kommer förstärkas?

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

På söndag stänger transferfönstret i årets Bauhausliga. Det är mycket funderingar och spekulationer kring vilka förare som kan vara intresserade av att köra i Sverige och vilka lag som vill förstärka.

Givetvis är det mycket diskussioner kring de regerande mästarna Dackarna och en viss Tai Woffinden. Tais inställning till att fortsätta köra i Danmark efter Speedway Of Nations är minst sagt sådär. Han skulle sannolikt kunna tänka sig att köra i Sverige igen istället.

Förra året kom han in i Dackarna till de sista omgångarna av svenska ligan. Det känns inte som någon högoddsare att han skulle dyka upp i Målillalaget även i år.

- Annons -

Frågar man Mikael Teurnberg så kommer det inga förstärkningar. Han kommer fortsätta med det lag han har, frågan är om jag tror på det?

Min känsla är att Dackarna har ett ess i rockärmen, och det är nog ingen mindre än Tai Woffinden.

Vi har svaret senast på söndag, fram tills dess kan vi bara spekulera. Nog är det intressant allt.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna