- Annons -

Kom igen Dackarna bättre kan ni: Jag har två frågor

Nu har vi passerat deadline och Dackarna har fortfarande inte presenterad alla sina förare. Jag vill inte låta för kritisk men det är faktiskt svagt.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Deadline var under tisdagen, idag är det onsdag och ingen vet vem som tar den sista platsen i Dackarnas lag. Det är faktiskt smått otroligt, laget är klart men varför kommuniceras inte det?

Jag vill ha sagt att jag ofta tycker att Dackarna sköter sig otroligt bra i sociala medier, det brukar vara tydlig och bra kommunikation.

Men vad är det som händer nu egentligen?

Jag har två frågor till Dackarna. Den första frågan är: När ska fansen som väntat så länge få veta vem den sista förare är? Den andra frågan är varför man inte kommunicerat ett datum då den presenteras? Då slipper man spekulationer och lite halvirriterade texter likt den jag precis skrivit.

- Annons -

Jag förstår att det kan finnas omständigheter som gör att man inte kan gå ut med vem det är just nu. Men varför inte berätta för fansen hur det ligger till?

Kom igen Dackarna, bättre kan ni.

Adam Holman
foto: Erik kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna