- Annons -

Kim Nilsson klar för ny klubb: ”Har börjat hitta rätt”

Kim Nilsson har valt att skriva kontrakt med den tyska klubben Landshut Devils.

- Annons -

I den polska andraligan huserar den tyska klubben Landshut Devils. En klubb som svenska föraren Kim Nilsson nu har skrivit kontrakt med.

– Det känns bra att ha skrivit kontrakt med en klubb i polska andraligan. Landshut har varit på mig sedan säsongsstarten om att jag ska köra där men jag ville avvakta lite då jag ville fokusera på starten av elitserien. Nu kommer jag in i laget mitt under säsongen och har både börjat hitta rätt på cykeln samt börjat fått med mig lite mer poäng så det känns som det är rätt tid att hoppa på det här. Det verkar vara en bra klubb som värdesätter en som person och försöker få det att fungera ihop som ett lag vilket är ett tänk jag gillar, står att läsa på Kims hemsida.

I Landshut blir han även lagkamrat med Kai Huckenbeck som även han kör för Rospiggarna i Sverige.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna