- Annons -

Kim Nilsson: ”Hoppas kunna vända på det”

Under tisdagskvällen är det dags för årets individuella SM-final. 16 förare gör upp om titeln, en av dem är Kim Nilsson.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Kim Nilsson slutade 2021 på en fjärdeplats i SM-finalen, när tävlingen i år avgörs i Linköping är målet att gå direkt till finalheatet.

– En SM-final är alltid en SM-final där det gäller att inte göra några misstag och samtidigt ha marginalerna på sin sida. det vore skönt att ta sig direkt till finalheatet. När man väl är där kan allt hända. Det känns som jag haft lite oflyt de senaste åren då jag gjort bra tävlingar men inte riktigt lyckas i de avgörande heaten. Men jag hoppas kunna vända på det i år, säger Kim Nilsson.

Hur passar banan dig?

- Annons -

– Det visar sig hur banan passar mig, det är ingen bana jag åkt massor av varv på, men jag vet nog ungefär vad som väntar.

Efter en tids strul är nu formen på uppåtgående.

– Formen känns bra, det har strulat en del med materialet ett par veckor i Bauhausligan men jag fick revanschera mig lite i helgen i Landshut. Det känns positivt och jag ser fram emot att bygga vidare på detta framöver, säger Kim Nilsson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna