- Annons -

Känns lite som att fasta på en ”all you can eat buffé” – behöver inte bara vara dåligt

Vargarna är färdiga med sin trupp till det kommande året, man har inte riktigt fått med de stora stjärnorna, det behöver inte vara dåligt.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Jag vill inleda med att säga att jag tycker att det är bra att Vargarna inte gör någon jättesatsning första året. Det är en sund väg att gå, vi har sett flera lag genom åren förköpa sig och sedan gå under.

Men samtidigt så känns det här laget nästan väl svagt för att ställa upp i en Elitserie. Jag gillar några av värvningarna, Chris Harris och Francis Gusts för att nämna två. Men vissa värvningar känns aningen märkliga.

Nåväl, vad laget kommer sakna är en riktig stjärna. Någon som kan stänga matcher som står och väger. När jag tittar på truppen nu kan jag inte riktigt se att någon i det här gänget kommer att ta den rollen.

- Annons -

Mitt tips för 2024 är att Vargarna vinner tre hemmamatcher, på bortaplan blir jag förvånad om de får med sig några poäng.

Vargarnas trupp lämnar mig lite med känslan av att fasta på en ”all you can eat buffé”, man vet att godsakerna finns där men man kommer inte riktigt åt dem.

Men kom ihåg, det behöver inte vara någonting dåligt. Sköter man ekonomin och klubben väl så kommer det ett 2025, då finns det nya godsaker på den där buffén.

Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna