- Annons -

Just nu: Rutinerade profilen går in i Vargarna

Under söndagskvällen står det klart att Vargarna förändra på ledarsidan. Patrick Olsson som skulle leda laget ersätts av Mikael Wirebrand under en tid.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Vargarna är nykomlingar i den svenska Bauhausligan. Den kommande säsongen var tanken att Patrik Olsson skulle leda Vargarna, då han har skadat foten väljer man att göra en förändring. In kommer den rutinerade lagledaren Mikael Wirebrand, han går även ini sportkgruppen.

Klubben skriver på Facebook att man har som vision att inom de närmaste åren bli en toppklubb inom svensk speedway. Därför vill de förstärka sportgruppen. Mikaels roll i sportgruppen blir att följa och stötta förarna i truppen, leta efter eventuella förstärkningar och börja bygga laget inför 2025.

Mikael Wirebrand ersätter Patrik Olsson som lagledare under tiden som han är skadad.

Kors vilken jämn match – nästan så bra som en ligamatch kan bli
- Annons -


Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna