- Annons -

Jonas Jeppesen debuterar mot sin gamla klubb: ”Fått en bra feeling”

Smederna som dras med skadebekymmer på Michael Jepsen Jensen. Då väljer man att värva landsmannen Jonas Jeppesen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Jonas Jeppesen gjorde succé i Indianerna 2020, sedan dess har det gått sämre för dansken. Inför årets säsong var han som vi rapporterat om tidigare nära att avsluta karriären.

Nu är han istället tillbaka i Sverige, den här gången är det Smederna som gäller.

– Det verkar vara en bra kille. Jag har inte haft någonting att göra med honom innan men jag får en bra feeling om han kan komma tillbaka lite som han var under 2020 och 2021. Jag har ju också sett att resultaten varit bra i Danmark på slutet, säger Jerker Eriksson till Eskilstuna Kuriren.

När Smederna hörde av sig var det inte svårt att komma överens.

- Annons -

– Han var jäkligt taggad på att komma och köra nu så det gick snabbt allting. Då tänker vi att vi provar honom direkt och det blir förhoppningsvis en liten injektion.

Jonas Jeppesen ställs därmed mot sin gamla klubb Indianerna direkt i återkomsten i Sverige. Tillbaka i Smederna är även Kacper Woryna.

Adam Holman
foto: Erik kruse 
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna