- Annons -

Johannes Wahlberg om en fortsättning i Örnarna: ”Viktigt att det blir bra för klubben”

Johannes Wahlberg var den gångna säsongen lagledare för Örnarna. Nu är frågan om han kommer fortsätta i den rollen?

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Ingenting är klart än när det gäller Johannes Wahlbergs framtid i Örnarna. Det finns dock en dialog.

– Vi har inte haft några konkreta diskussioner om det. Men jag har en bra dialog med ”Figge” och vi pratade senast idag om Örnarnas kommande bygge, säger Johannes Wahlberg.

Vad blir avgörande för vilket beslut du kommer fatta?

– Det viktiga är att det blir bra för klubben. Gällande min framtid så är jag rätt lugn. Jag jobbar i en bransch där man inte ser så långsiktigt, så jag är rätt luttrad när det gäller den biten. Huvudsaken är att slutresultatet blir bra för bägge parter.

– Jag har ingen dörr stängd, men vi har inte pratat så mycket om mitt arbete. Det har varit ett år som tagit mycket energi från mig. Det viktiga för mig är hur helheten blir. Något som är viktigt för mig är att klubben i fråga och jag, kan känna att vi utvecklas tillsammans, om jag ska fortsätta vara lagledare, avslutar Johannes Wahlberg.

Patryk Dudek efter uttåget: ”Planen är att återvända”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna