- Annons -

Johannes Wahlberg ny lagledare i Örnarna: ”Tiden är mogen att prova det här”

Johannes Wahlberg är ett välkänt namn inom speedwaysverige. 26-åringen kommenterar till vardags GP-serien och Bauhausligan. Utöver det har han även podden Cirkus speedway. Till nästa år blir han även lagledare i Örnarna.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Örnarna kommer inför nästa års säsong att förändra på ledarsidan. Niklas Klingberg och Johan Nilsson väljer att sluta på grund av tidsskäl. In som ny lagledare kommer Johannes Wahlberg.

– Jag är tacksam över förtroendet. Örnarna är en fin klubb med en härlig historia. Jag lockas av satsningen som nu görs för att återigen etablera sig på sikt. Det jobbas långsamt, men ändå väldigt målmedvetet. Den inriktningen gillar jag. Här finns förutsättningar att åstadkomma något riktigt bra med tiden, säger Johannes Wahlberg till klubbens Facebooksida.

Att bli lagledare är någonting Johannes har varit sugen på en längre tid.

– Jag har alltid haft idén och suget att någon gång få bli lagledare. Jag tycker det är spännande att jobba med människor och se vad man kan prestera i en grupp tillsammans. Just den delen, att få andra människor att växa, är intressant. Sedan är jag sådan som person att jag gärna grottar ner mig i regler, poäng och liknande. Så nu när tillfället dök upp tänkte jag: tiden är faktiskt mogen att prova det här – vi kör.

- Annons -

På sin Facebooksida meddelar klubben även att Joel Andersson och Ludvig Lindgren fortsätter i Örnarna.

Örnarna 2023
Ludvig Lindgren, 2.193
Joel Andersson, 2.091

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna