- Annons -

Johannes Wahlberg: ”En tuff utmaning direkt”

På torsdag är det premiär i Allsvenskan och inför premiären kollar vi läget med ligans lagledare inför deras hemmapremiär.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

I Örnarna är den vanligtvis kommenterade Eskilstunabon Johannes Wahlberg ny inför året och i hans lags hemmapremiär står Vargarna från Norrköping för motståndet.

Äntligen dags för premiär i Allsvenskan. Vad har du för känsla inför er hemmapremiär på torsdag?

— Vi har sett fram emot det hela vintern, så det ska bli väldigt inspirerande att börja säsongen med en hemmapremiär i Mariestad.

Hur ser du på era förares form inför premiären?

— Vissa hade jag möjligen sett att de åkt mer tills idag. Men det är överlag någonstans där jag förväntat mig att det ska vara.

- Annons -

Vargarna är ert motstånd i första matchen på hemmaplan. Vad tror du om det motståendet och matchen i sig?

— En tuff utmaning direkt. De har visserligen skador på Christoffer Selvin och Mathias Thörnblom. Men vi har till exempel tappat Pontus Aspgren och har Matic Ivacic på skadelistan, så vi har respekt för Vargarna. Det blir tufft!

Vad är er målsättning med säsongen?

— Min målsättning är alltid att vinna. Men för att vinna en serie krävs det att mycket slår rätt, men vi ska vara där och göra upp om det.

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna