- Annons -

Johannes Stark lämnar Smederna?

Johannes Stark funderar kring framtiden, en fundering som kan innebära att han nästa år representerar en annan klubb än Smederna.

- Annons -

Johannes Stark har kört hela sin karriär i Smedernas organisation, 2023 är det inte säkert att så blir fallet.

– Jag har haft en dialog med Smederna och jag har även haft kontakt med två tre andra klubbar, jag måste tänka på mig själv och se hur det blir. Jag stänger inga dörrar men avvaktar en liten stund för att se vad alla andra klubbar signar, och vad Smederna väljer att signa, för att sedan ta ett beslut på var jag hamnar nånstans. Men som sagt jag stänger inga dörrar, säger Johannes Stark till Eskilstuna Kuriren.

Vilka andra klubbar det rör sig om vill inte Johannes avslöja. Han beskriver att han har en väldigt bra relation med Smederna.

– Jag och lagledningen har bra kontakt med varandra, vi pratar hela tiden om vad som händer och sker. Pratar jag med någon klubb talar jag om det för Smederna vad den andra klubben säger till mig, vad den lovar och så vidare.

- Annons -

Johannes avslöjar även att han är klar för en klubb i Allsvenskan. Vilken håller han dock för sig själv.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna