- Annons -

Jerker Eriksson inför klassikermatchen mot Dackarna: ”Han kan bättre”

Smederna– Dackarna har vuxit fram till att bli lite av ett klassikermöte. Under tisdagen möts lagen i Eskilstuna.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Förra veckan avgjorde Dackarna matchen med en femetta i sista heatet, innan dess var det en jämn och svängig match. Under tisdagskvällen körs returmatchen. Jerker Eriksson delar med sig av sina tankar till Eskilstuna Kuriren.

– Det är inte så mycket att fundera på. Visst, det var några som inte levererade förra matchen, men ändå så känner vi att de gubbar som inte levererade inte bara är att byta ut. Det finns inga som är bättre för stunden, säger Jerker Eriksson.

Jerker är inte riktigt nöjd med vad Kacper Woryna har åstadkommit så här långt i årets säsong för Smederna. Det ska enligt Jerker inte vara hans skada som har spökat.

- Annons -

– Nej, han mår bra. Han kör bra i de andra ligorna och individuellt. Sedan har han inte toppform, men det är heller ingen negativ form. Han kan bättre, men samtidigt har han steppat upp på slutet.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna