- Annons -

Jason Doyle: ”Vi ska visa dem hur man kör i Ipswich”

Jason Doyle är laddad för säsongens första match i den brittiska högstaligan. Han ser mycket fram emot mötet med Nicki Pedersen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Under torsdagen är det äntligen dags att dra igång den brittiska ligan. Direkt väntar ett intressant möte mellan Ipswich Witches och Peterborough Panthers.

Två lag som har flera stora stjärnor i lagen. Det är just det Jason Doyle ser fram emot, tillsammans med Emils Sayfutdinov ska han ta sig an Peterboroughs stjärnor, Nicki Pedersen och Niels Kristian Iversen.

– Det kommer bli en bra chans för mig och Emil att visa dem dem hur man kör i Ipswich. Vi är med för att vinna ligan, en seger mot Peterborough är det första målet, säger Jason Doyle till klubbens hemsida.

- Annons -

Det är en starkare liga i England i år än vad det varit på länge. Någonting Doyle tycker är positivt.

– Att ha Nicki Pedersen och Emil Sayfutdinov tillbaka i ligan känns fantastiskt. Nu har vi sex förare som är topp 20 i världen med i ligan, det måste kännas bra för fansen att det är tillbaka efter så många år.

Doyle berättar även vad han tror kommer bli viktigt för att laget ska gå långt i år.

– Vi behöver hjälpa våra unga förare, det blir viktigt. Sedan känns det skönt att ha med Emil Sayfutdinov. Han kommer bli en viktig spjutspets för oss, säger Jason Doyle.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna