- Annons -

Jason Doyle backar från kritiserat uttalande: ”Sa några saker i stridens hetta”

Jason Doyle kritiserade det australiensiska förbundet när han stod på pallen efter det australiensiska mästerskapet. Nu tar han tillbaks det.

- Annons -

På prispallen får Jason Doyle frågan om han kört sin sista tävling i Australien. Svaret är klart och tydligt från Doyles sida.

– Om MA (Motorsport Australia) kan få fingrarna ur röven och börja betala oss mer pengar kan jag tänka mig att komma tillbaka. Det är lite för dyrt att åka hit med cyklarna från Europa, förhoppningsvis höjs betalningen, sa Jason Doyle.

Nu går Jason Doyle ut på Facebook och ber om ursäkt för sitt uttalande.

– Jag vill be om ursäkt för mitt uttalande på pallen i Brisbane. Jag sa några saker i stridens hetta som jag verkligen ångrar. Det ledde till några negativa kommentarer mot MA och jag vill be om ursäkt för det. Jag borde hanterat det mer proffesionellt, jag ber om ursäkt.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna