- Annons -

Jag förstår Lindgrens beslut även om det är mycket tråkigt

Sedan i mitten av november har vi vetat om att Fredrik Lindgren inte inleder säsongen i Bauhausligan. Sannolikt kör han inte här alls under 2023.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Hösten 2019 meddelade Fredrik Lindgren att han säsongen 2020 skulle avstå från att köra i den svenska Bauhausligan. Anledningen då var att han skulle fokusera på GP-serien och Polen. Efter halva säsongen 2021 var han tillbaka i Sverige. 2022 körde han hela säsongen för Västervik.

Till säsongen 2023 kommer Lindgren att återigen välja bort Sverige. Den här gången är anledningen svenskens hälsa. Lindgren har som bekant haft det tufft med post covid. Det gör att han nu återigen väljer att dra ner på tempot.

Ett beslut som i allra högsta grad är förståligt, men likväl mycket tråkigt. Det går inte att komma ifrån att Sveriges bästa förare kommer vara saknad i Bauhausligan. Vi behöver alla svenskar vi kan få, inte minst behöver vi de svenskar som är stora internationellt.

- Annons -

Ett hårt slag mot ligan är det utan tvekan. Det vi nu får hoppas på är att Lindgren får en fin säsong internationellt som kan inspirera andra svenska förare.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna