- Annons -

Jacob Thorssell om att köra med Nicki Pedersen: ”Kan lära mig ett och annat”

Jacob Thorssell kommer den kommande säsongen att köra ihop med Nicki Pedersen i Polen. Någonting som han tror kommer bli bra.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Jacob Thorssell stannar i sin polska klubb Rzeszow. Klubben är nykomling i den polska andraligan. Ett av nyförvärven är ingen mindre än Nicki Pedersen.

– Det ska bli intressant att köra med honom. Jag har inte gjort det så mycket, det blev lite i Danmark förra året. Sen har vi varit iväg på lite träningsläger här nu. Han är ju väldigt trevlig utanför banan, sen vet vi ju hur han kan vara när det är tävling. Jag tror att det är rätt bra att köra med honom där han befinner sig i sin karriär nu. Jag kan nog lära mig ett och annat, säger Jacob Thorssell.

Är det något speciellt du tror att du kan lära dig av honom?

- Annons -

– Han är väldigt professionell och har ordning och reda. Man kan nog även lära sig lite om hur man ska tänka sig på banan. Det ska bli roligt.

En längre intervju med Jacob Thorssell kommer senare under veckan.

Lyssna på vårt senaste poddavsnitt nedan.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna