- Annons -

Jacob Thorssell klar för Västervik?

Jacob Thorssell har kört till sig det fördelaktiga snittet 1.174 poäng per heat. Det har lett till spekulationer kring vart Åtvidabergssonen kör säsongen 2023.

- Annons -

Jacob Thorssell kom till Dackarna inför säsongen 2019. Sedan dess har han varit en viktig kugge i Målillalaget. Säsongen 2022 var tung för östgöten, hans sänkte sitt snitt kraftigt. Det gör att han sannolikt inleder säsongen 2023 på reservplats.

Frågan är om han blir kvar i Dackarna? En som tror att han lämnar är Alexander Edberg från Cirkus Speedway.

– Jag trodde ju att Philip Hellström Bängs var på väg till Västervik när Morgan sa i liven att han har en förare klar. Nu vill jag ändra det och säger istället att Jacob Thorssell är klar för Västervik. Jag har varit borta från telefonen ett tag, har Västervik släppt någon mer förare än?, säger Alexander Edberg i podden Cirkus Speedway

Alexander Edberg tror att Jacob Thorssell är klar för Västervik.

Från och med den 15 oktober får man släppa förare som varit kontrakterade av andra klubbar i år. Kanske får vi svaret då.

- Annons -

Lyssna på det senaste avsnittet av Cirkus Speedway här.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna