- Annons -

Jack Holder om när han börjar köra för Västervik och lördagens tävling

Jack Holder har kontrakt med Västervik i Sverige. Det är dock oklart när han gör sin säsongsdebut. Men först ska han köra i Warszawa.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det var nära att lillebror Holder tog sig till semifinal i Kroatien när den första deltävlingen avgjordes. I vägen för det stod Fredrik Lindgrens världsranking, trots det är Holder nöjd med tävlingen.

– Det var en bra tävling, betydligt bättre än förra året. Jag blev lite besviken över att jag missade semi på grund av att Fredrik hade bättre ranking, men det är som det är, säger Jack Holder.

Hur ser du på kvällens tävling?

- Annons -

– Jag tar det bara som vilken tävling som helst, jag hade en bra träning och ser fram emot kvällen.

Efter en bra tävling i Kroatien är siktet inställt på Warszawa. Foto: Erik Kruse

Att det är skillnad mellan de permanenta och temporära banorna råder det ingen tvivel på.

– Ja det är absolut skillnad, de temporära banorna spricker upp mer och det blir hål lite här och där. Det är samma för alla, det gäller bara att vara först.

Jack Holder har som bekant kontrakt med Västervik i Sverige. Men i nuläget är det oklart när han kommer köra.

- Annons -

– Jag vet inte riktigt, för närvarande fokuserar jag på Polen, Grand Prix och England. Jag har sagt till Morgan att jag är med i truppen men inte i laget. Om jag hinner köra så gör jag det, men i nuläget är jag inte säker på när det blir, avslutar Jack Holder.

Läs mer inför GP-tävlingen i Warszawa nedan.


Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna