- Annons -

Fortsätter Lindgrens goda form i Warszawa? – Det enkla svaret är ja

Fredrik Lindgren har visat prov på riktigt god form den senaste tiden. Frågan är om det kan fortsätta på det sättet när GP-serien intar Warszawa?

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Snabbast i fredagens tidskval och fullpoängare i Sverige i tisdags. Där har du Fredrik Lindgrens sköna formbesked. Nu är han dessutom tillbaka på en bana han brukar prestera bra på, nämligen Nationalarenan i Warszawa.

– Jag längtar dit, det ska bli otroligt härligt att suga in atmosfären. Det blir en full stadio, det är häftigt, säger Fredrik Lindgren.

Historiskt sett är det en bana som passar svensken bra. Av de fem gånger han har kört GP-speedway i Warszawa så har han kommit på pallen fyra gånger. 2017 stod han dessutom som segrare.

- Annons -

Jag ser ingen anledning till att han inte skulle lyckas i år igen. Den fighting spirit han visade upp i Kroatien kommer ta honom långt. För låt oss vara ärliga, han hade stora problem i Kroatien, men lyckades ändå göra ett bra resultat i slutet av tävlingen.

Hur bra ska det då inte bli idag när han har fått välja startnummer först? Det enkla svaret är att det kan bli hur bra som helst.

Här är Lindgrens resultat i Warszawa
2016: Femma
2017: Vinnare
2018: Trea
2019: Tvåa
2022: Trea

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna