- Annons -

Ingen Woffinden i Dackarna- Dansk kommer tillbaka till laget

Det har pratats på flera håll om att Tai Woffinden skulle komma tillbaka till Dackarna, så blir inte fallet. Istället är det Frederik Jakobsen som kommer tillbaka till laget.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Till Speedwayfans.se gav Tai Woffinden för två veckor sedan ett något kryptiskt svar om framtiden i Sverige och Dackarna.

– Vi har absolut pratat, det är som vanligt. Om någon klubb ringer och mitt snitt passar så är jag alltid öppen för att köra i Sverige. Jag är redo att göra det i augusti och september, sa Tai Woffinden då.

Så ser det inte ut att bli. Om inte han dyker upp som skadersättare i något lag längre fram, transferfönstret är nämligen stängt nu.

- Annons -

Istället är det dansken Frederik Jakobsen som tar Adam Ellis plats i Dackarna. Jakobsen som kört flera säsonger i klubben tidigare är återigen redo att representera Målillalaget.

– Jag är mer än lycklig över att vara tillbaka i Dackarna! Min plan var att inte köra i Sverige i år. Flera svenska klubbar har hört av sig, men jag har tackat nej till dem. Men när Dackarna hörde av sig var det skillnad, då tog det inte lång tid för mig att säga ja, säger Fredrik Jakobsen till Dackarnas Facebooksida.

Jakobsen ansluter med ett snitt på 1.486 och förväntas köra redan i tisdagens match mot Masarna.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna