- Annons -

Inga ryssar skulle köra utanför Polen – Imorgon kör Sayfutdinov i England

Tanken var att ryssarna bara skulle köra i Polen, det var enkelt att frångå när säsongen närmade sig.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det var många som höjde på ögonbrynen när Emil Sayfutdinov blev klar för Ipswich Witches i England. Tanken var nämligen att de ryska förare som har skaffat polsk licens endast skulle få köra i Polen.

Hur det gick till när Emil Sayfutdinov skrev på utanför Polen var det ingen som visste. Spekulationer kom gällande att Sayfutdinov bara skrev på och hoppades på det bästa.

Med en dag kvar till premiären i England hittar vi Emil i laguppställningen. Det tyder på att PZM har ändrat uppfattning och trots allt godkänt att han kör utanför Polen. Så var det alltså inte tänkt från början.

- Annons -

Till synes kommer han att stå på startlinjen imorgon, om ingenting oförutsägbart händer det närmaste dygnet. Frågan är när PZM valde att tyst och försiktigt frångå sitt egna förslag?

Den här inkonsekvensen kan omöjligt vara bra för sporten. Även om PZM naturligtvis bestämmer själv över sina förare så blir det fånigt när man säger en sak och gör en helt annan.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna