- Annons -

Ikväll är speedwayens julafton: Det här har vi väntat på

Ikväll är det äntligen dags för det vi har väntat på hela säsongen, nämligen den avgörande SM-finalen i speedway. Spänningen är olidlig.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det lär bli en spännande avslutning på årets Bauhausliga, två oerhört starka lag ska göra upp om guldet. Fem poäng är ingenting, finalen är helt vidöppen.

Det känns roligt att det är två så starka lag som drabbar samman, ser man till grundserien så är det serien två giganter. I år har båda lagen gjort det bra men de senaste åren har det varit stor skillnad på lagen. Smederna har varit i final de senaste fyra gångerna de försökt och vunnit tre av dem. För Lejonens del var det tolv år sedan senaste finalen och 13 år sedan det senaste guldet.

Kanske kommer det att fälla avgörandet i finalen? Att Smederna har rutin på att vara i final och vinna guld, det kan bli viktigt. Det mentala spelet i en SM-final ska inte underskattas.

- Annons -

Kvällens final lär gå till historien som en av de jämnaste, jag tror att vi kommer att få se ett sent avgörande åt något håll. Att tippa finalen är snudd på omöjligt, Lejonen har satt sig i ett bra läge, samtidigt som Smederna är starka på alla banor.

Jag hoppas att vi får se välfyllda läktare, det förtjänar den här finalen. Ikväll ska vi njuta speedwayvänner, en avgörande SM-final är lite av speedwayens julafton.

Nu kör vi!

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna